Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
STROGO PROCITATI....MOLIMO VAS!!!1.Strogo zabranjen spam! 2.Strogo zabranjeno vredjati clanove! (Po verskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi). 3.Zabranjeno pisanje postova i komentarisanje slika u galeriji! Postoji posebna tema za to. 4.Zabranjeno je reklamirati druge forume ako imate manje od 80 postova! 5.Namestite Avatar! Ako vam je potrebna pomoc oko avatara->obratite se jednom od Administratora foruma. 6.Molimo sve clanove da se predstave ostatku foruma, kako bi vam pozeleli dobrodoslicu na forum! 7.Admini mogu da premeste temu u kantu ili da izbrisu poruku bez obrazlozenja clanovima,izbrisano je sa razlogom! 8.Psovke su zabranjene! (mozete koristiti skracenice ili zvezdice). 9.Zabranjeno je postavljati prevelike slike u potpis, kao i previse slika u GIF formatu, jer clanovima sa sporijim internetom usporava ocitavanje stranice! 10.Zabranjeno je slati clanovima PM tipa: "Registruj se na moj forum". Postoji posebna tema za reklamiranje foruma. Bilo kakav oblik uznemiravanja privatnim porukama bice kaznjeno a onome koji prekrsi ovo pravilo, ukinut PM. 11.Ako moderatori ne obavljaju svoje duznosti (ne zakljucavaju teme koje vec postoje,koje su bespotrebne ,ne brisu poruke uvredljivog sadrzaja i lancane poruke...) bice skinuti sa pozicije moderatora! 12.Strogo zabranjena pornografija! 13. Zabranjeno pisanje posta za postom ukoliko nije prošlo 24h jer se to smatra spamom. Krsenje pravila donosi odredjenu kaznu, zato Vas molimo da ih postujete. Zelimo Vam ugodan boravak na forumu! VAS HEADMASTER MiLaN VoLi DaJaNu